Nykarlebud My Buddy

Bokningssystem för företag

Vårt bokningssystem My Buddy sparar våra kunder värdefull tid. Bokningssystemet är till för företag som ofta beställer Nykarlebuds tjänster och som vill förenkla beställningsförfarandet.

Genom att ta i bruk tjänsten behöver du inte köa i telefon, det tar mindre tid att göra beställningarna, och du har bättre koll på alla dina leveranser.

Att beställa med My Buddy
Med My Buddy får du göra beställningar direkt i systemet. Allt du behöver göra för att beställa är att ange rutten, fraktens omfattning, leveransadress och vilket företag som står för kostnaderna. Att knappa in beställningen tar mindre än en minut och du slipper telefonköer.

Hur fungerar My Buddy?
Bokningssystemet förvarar alla dina tidigare och pågående beställningar som en lista, rangordnad enligt beställningsdatum. I systemet kan du bläddra mellan alla beställningar och även följa med hur de fortskrider. Systemet skickar dessutom ett kvitto till dig omedelbart när beställningen har blivit levererad. Med My Buddy har du alltså full koll.

Bokningssystemet ger dig en fantastisk överblick av dina beställningar och det sparar även dig och ditt företag värdefull tid. Om du dagligen eller veckoligen beställer Nykarlebuds tjänster får du gärna kontakta oss per mejl eller telefon för att ta i bruk My Buddy.

E-postadress: budtjänst@nykarlebud.nu

Telefonnummer: 06 781 4200